modeseglaren.blogg.se

Bloggar om mode, träning och segling.

Behöver nya brillor

Kategori: Accessoarer

Mina brillor börjar bli lite slitna. Behöver skaffa nya glasögon och kommer att behöva lite råd. Ids inte gå till optikern för att testa utan tänkte prova beställa hem lite bågar och känna och klämma på här hemma. Har hört att Favoptic är snabba, men de har ju inga märkesbågar tyvärr. Sökte lite efter andra ställen som kör med hemlån och hittade en bra lista:
 
Grymt nice att det är helt gratis att få de hemskickade! Kanske att jag kör nån omröstning här på bloggen så får ni läsare rösta på vilka jag ska skaffa.

Satan så ont i knät

Kategori: Träning

Ursäkta de starka orden, men Satans helvetes skit #¤%#¤#¤#
 
Idag var jag på gymmet för att köra lite core-training och några utfall. Coreträningen gick kanon och sen när vi skulle göra utfall värmde vi upp med några omgångar utan vikter. Sen greppade vi en stång och vid första utfallet gick jag för djupt - gaaah, smärta i höger knä. Jag hoppas det bara är nåt tillfälligt, men fick haltandes ta mig hem ikväll.
 
Skulle egentligen köra ett pass imorgon också, men nu hänger det löst. Vet att brorsan hade problem med knät förra året och köpte nåt knäskydd. Han är dock bortrest en vecka. Sökte lite på nätet för att se om man kan beställa hem nåt, men det verkar kosta en del om man ska ha nåt bra skydd. Vet att Mange köpte ett Genutrain i somras, och trodde det kostade några 100-lappar bara. Men det verkar som att Mange tjänar mer än vad han säger. Knäskyddet kostar ju 1200 kr! Fanns nåt billigare för 299 kr på den sajten, men det är ju säkert inte lika bra. Får sova på saken. Kanske hör med Mange om jag kan prova hans skydd en gång, vi har ju ungefär lika grova lår.

Mina favoritsidor för manligt mode

Kategori: Modesidor

Jag gillar mode och speciellt mode som är lätt att komma över. Jag shoppar det mesta av mina kläder på nätet och här är några av mina favoritsajter för att hämta både inspiration och att shoppa.
 
Killar som bloggar om mode
 
Daniel Lindström, modechef på tidningen Café är ett givet val. Han skriver ofta och mycket om mode, bra mode! Helt klart något du bör ha på din blogroll.
 
Viktor Frisk, hör också till en av mina favoriter. Snygga foton!
 
Manolo, en sajt du bara måste hänga på. Mycket bra innehåll dyker upp här...ofta!
 
 
Nätbutiker med mode för män
 
Stayhard, med över 150 varumärken finns det massor av snygga kläder och accessoarer här.
Boozt, bra ställe för att hitta kampanjerbjudanden och reakläder. För dig som gillar mååånga kläder.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg. Håller det kort och laddar inför nästa.